Bedrijfskleding

regio Den Bosch

Bedrijfskleding Den Bosch

Veilige, beschermende of representatieve bedrijfskleding in regio Den Bosch? Elke branche vraagt om zijn specifieke bedrijfskleding. Comfort Best Bedrijfskleding in regio Den Bosch beschikt over een ruim assortiment functionele, comfortabele werkkleding van A-merken. Zowel voor dames als voor heren. Graag kleden we ook uw medewerkers van top tot teen in de stijl van uw bedrijf. Met professionele bedrijfskleding komen uw medewerkers niet alleen goed voor de dag. Als u de kleding bedrukt of borduurt met het bedrijfslogo maken ze ook nog eens goede reclame voor uw bedrijf.

Interesse in bedrijfskleding in regio Den Bosch? Neem Contact op met Comfort Best Bedrijfskleding - +31 (0) 499 37 12 49.


Werkkleding

Professionele werkkleding beschermt, is slijtvast, draagt comfortabel en geeft uw medewerkers een representatieve, herkenbare uitstraling. Elke beroepsgroep bedient Comfort Best Bedrijfskleding in regio Den Bosch op maat met werkkleding die voldoet aan de specifieke eisen die de werkzaamheden en de werkomgeving stellen.


Werkschoenen

Vanzelfsprekend moet een werkschoen beschermen tegen stoten, beknelling, vallende voorwerpen of de blootstelling aan chemicaliën. De werkschoenen, laarzen en klompen uit onze collectie werkschoenen scoren prima op het criterium ‘Bescherming’. Daarnaast richten we ons ook op draagcomfort. Elke voet is anders. Ook met een afwijkende schoenmaat of bij orthopedische klachten moet u goed uit de voeten kunnen met uw klompen, laarzen of veiligheidsschoenen. Comfort Best Bedrijfskleding regio Den Bosch levert maatwerk in werkschoenen voor elke beroepsgroep: van bouw tot horeca en van industrie tot food. We kennen de eisen die branches en werkomstandigheden stellen aan de neus, de werkschoen en de zool. Maak nu kennis met ons uitgebreide assortiment aan kleuren, modellen en designs. Graag nodigen we u uit in onze showroom. Desgewenst organiseren we een passessie op locatie.

Bekijk alle producten van bedrijfskleding >

 
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl