Blinkt uit in vakkennis en service 

Familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring 

Familiebedrijf bij uitstek

De geschiedenis van Comfort Best begint in 1953. De roots van het familiebedrijf liggen in de productie van gele, oer-Hollandse klompen van populierenhout. Vandaag de dag heeft deze klassieker een bescheiden plaats in het zeer uitgebreide assortiment. Onder leiding van huidig eigenaar Frank van Laarhoven en zijn medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke speler in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Graag onderscheiden we ons met de drie-eenheid topmerken, brede vakkennis en een uitmuntende service.

Unieke combinatie showroom en online shop

Als specialist in veiligheidsschoenen, bedrijfskleding en PBM beschikt Comfort Best over een zeer uitgebreid assortiment. Onze webshop vertolkt de rol van online etalage voor onze groothandel. De combinatie van de webshop en showroom op locatie zorgt ervoor dat we de service en het maatwerk kunnen leveren dat we voor ogen hebben. Veel klanten maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om in onze showroom veiligheidsschoenen en bedrijfskleding te passen. Zowel voor een individuele passsessie als voor een groepssessie bent u van harte welkom op de St. Oedenrodeseweg 35 in Best. 

Eén aanspreekpunt voor al uw wensen en vragen

Comfort Best herbergt 1001 oplossingen voor werkschoenen, bedrijfskleding, PBM en bedrijfshygiëne onder één dak. Voor al deze productgroepen kunt u rekenen op een breed, kwalitatief hoogwaardig aanbod. Op basis van onze ervaring en expertise focussen we bewust op een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Voor elke werksituatie bieden we zo een totaalpakket van schoenen, kleding, veiligheidsartikelen en hygiëneproducten.  

 
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl