Kleding Management Software (KMS)

Zelf online werkkleding bestellen. 

Wat is het KMS?

Uw werknemers kunnen via het KMS van Comfort Best zelf hun werkkleding bestellen. Hoe werkt het? U stelt per werknemer het assortiment met werkkleding samen. Ook de juiste maten stelt u in overleg in. Vervolgens krijgen uw medewerkers met een inlogcode en een wachtwoord toegang tot de online ‘winkel’ met werkkleding. Op hun beeldscherm krijgen ze de beschikbare producten direct te zien. Met behulp van ‘credits’ kunnen ze de gewenste kleding bestellen.

Voordelen KMS op een rij

  • Overzichtelijk
  • Persoonsgebonden
  • Eenvoudig
  • Creditbudget
  • Tijdbesparend
  • Automatisch
Kleding Managment Systeem

Eenvoudig en overzichtelijk werkkleding bestellen

Het KMS van Comfort Best werkt als online bestelprocedure snel, efficiënt en voorkomt onnodige fouten in de bestelling. Het systeem geeft in één oogopslag alle bestellingen van uw medewerkers weer. Creditbeheer is bovendien per werknemer instelbaar, zodat u ook de controle over alle aanvragen behoudt. Bij ons KMS heeft u 2 keuzes. Alle bestellingen worden afzonderlijk geleverd. Of u controleert alle aanvragen en geeft periodiek groen licht aan een order voor meerdere werknemers tegelijk. Aan u de keuze. 

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl