Uw kleding bedrukken of borduren?

Met uw naam, bedrijfslogo en extra tekst

Logo's op bedrijfskleding

Hoogwaardige kwaliteit én functionaliteit kenmerken de collectie bedrijfskleding van Comfort Best. Graag voegen we hier nog een derde onderscheidende kenmerk aan toe: representativiteit. We beschikken namelijk over een professioneel uitgeruste studio om uw bedrijfskleding te personaliseren en te voorzien van een bedrijfslogo, bedrijfsnaam en een extra tekst. Denk bijvoorbeeld aan een originele kreet of de slogan van uw bedrijf. Bedrijfslogo’s op bedrijfskleding zorgen voor herkenbaarheid en geven uw medewerkers de uitstraling die past bij uw bedrijf. 

Eigen studio / borduuratelier

Comfort Best heeft alle moderne faciliteiten en technieken in huis om van uw bedrijfskleding een visitekaartje te maken. Afhankelijk van de gewenste uitstraling heeft u de keuze uit grofweg 2 technieken om werkkleding te voorzien van een bedrijfslogo, bedrijfsnaam en extra tekst: borduren en bedrukken. Bij bedrukken onderscheiden we transferdruk en zeefdruk. Onze experts geven u graag een deskundig advies, maken altijd een proefdruk of proefborduring, voeren het gehele drukproces in eigen beheer uit en bewaken de kwaliteit van het drukwerk van A tot Z.  

Borduren op bedrijfskleding

Benieuwd naar het productieproces van het borduren van een logo op bedrijfskleding?
Bekijk dan de onderstaande video.

Borduren of bedrukken?

Borduren is een techniek die zorgt voor een representatieve, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Borduren is duurzaam in het gebruik en heeft in het dagelijkse gebruik minder strenge wasvoorschriften. Nadeel is dat u bij kleding borduren afhankelijk bent van de beschikbare kleuren in garens. Kiest u voor kleding bedrukken, dan leiden er bij Comfort Best meerdere wegen naar Rome. Graag geven we u tekst en uitleg bij de verschillende mogelijkheden. En vanzelfsprekend hebben we talloze voorbeelden in huis om u een levensechte impressie te geven. Bij transferdruk houden we de textiel transfers van logo’s op voorraad, zodat we bij nieuwe bedrijfskleding razendsnel kunnen leveren.

Profiteer van belastingvoordeel

Heeft u kleine of grote aantallen bedrijfskleding nodig? En wilt u de kleding voorzien van bedrijfslogo, bedrijfsnaam en slogan? Graag adviseren de experts van Comfort Best u over de beste plaats en de gewenste afmetingen. Daarbij hebben we ook oog voor uw portemonnee. We zorgen ervoor dat uw geborduurde of gedrukte logo een minimale grootte van 70 cm² heeft. Bij deze omvang is uw bedrijfskleding 100% fiscaal aftrekbaar. <

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl