NEN-EN 15614:2007

Beschermende kleding voor brandweerlieden

NEN-EN 15614:2007:
Beschermende kleding voor brandweerlieden

NEN-EN 15614:2007 is een internationale norm die beschrijft aan welke kleding dient te worden voldoen om voldoende bescherming te bieden aan brandweerlieden. Door beschermende kleding te dragen die voldoet aan deze norm, zijn brandweerlieden beschermt tegen alle gevaren waar zij mee te maken heeft. Denk hierbij aan vlammen, hitte, chemicaliën en vloeistoffen. Deze norm gaat voornamelijk in op de materialen waar de brandweerkleding van is gemaakt. Natuurlijk is er geen garantie dat de brandweerlieden met deze kleding tegen alle gevaren worden beschermd, maar de kans op blootstelling aan alle gevaren op de huid wordt hiermee beperkt.

Heeft u nog vragen?

Onze experts zijn prima op de hoogte van de EN-normeringen die gelden voor veiligheidskleding. Graag gaan we met u in gesprek om maatwerk te leveren. Maatwerk in advisering en maatwerk in de veiligheidskleding die uw medewerkers beschermt. 

 
 
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl