S4-classificatie

werklaarzen

S4 veiligheidslaarzen (S4-classificatie)

S4 veiligheidslaarzen in onze webshop voldoen aan de norm EN 20345. Dit houdt in dat deze veiligheidslaarzen gemaakt zijn van rubber of kunststof materialen waardoor ze volledig waterdicht zijn en dus uitermate geschikt om te dragen in natte werkomstandigheden. Daarnaast zijn S4 veiligheidslaarzen voorzien van een veiligheidsneus, energie-absorberende hak en hebben de laarzen antistatische eigenschappen.

Eigenschappen S4:

1. Veiligheidsneus

2. Antistatisch

3. Energieabsorberende hak

4. Rubberen of kunststof laars

5. Geschikt voor het werken in natte en droge omstandigheden

6. Slipvast

7. Oliebestendig

8. Absoluut niet waterdoorlatend

9. Dit type classificatie veiligheidslaarzen wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie.

S-classificaties, O-classificaties en ESD voor werkschoenen en werklaarzen

Wanneer u veilige werkschoenen zoekt voor de omstandigheden waarin u werkt, is het belangrijk te weten welke veiligheidseisen in acht genomen dienen te worden. Voor veiligheidsschoenen wordt gebruik gemaakt van 5 zogenaamde S-classificaties om aan te geven welke eigenschappen de werkschoen bezit. De S staat voor 'Safety'. Elke klasse bezit specifieke eigenschappen voor specifieke omstandigheden. Voor werkschoenen waarbij geen eisen worden gesteld aan de teenbescherming (zonder beschermneus) wordt gebruik gemaakt van de O-classificatie. De O staat voor 'Occupational', wat inhoudt dat het om werkschoenen gaat met bepaalde eigenschappen die aangegeven worden door het nummer dat na de O wordt vermeld. Daarnaast wordt tevens gesproken van zogenaamde ESD werkschoenen, waar werkschoenen mee worden bedoeld die elektrostatisch ontladen.

 
 
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Comfort Best biedt toegevoegde waarde door een breed, kwalitatief hoogwaardig productaanbod, service en support op maat, een goede prijs-/kwaliteitsverhouding én de klantgerichte instelling. We reageren proactief op uw jaarplanning, gaan creatief om met uw budget en komen stipt de afgesproken leverdatum na.

Neem contact op
+31 (0) 499 37 12 49
info@comfortbest.nl